FeestDJRuud

Feestdjruud-artiest-buitengewoon-festival

Dé Nederlandse feest-dj die na een pauze van 2,5 jaar, weer terug is om de Buitengewoon Mainstage op zijn kop te zetten. Bekend door zijn nummers “Gas op die lollie” en “Feesttent”. Een ontploffing aan opblaasdieren, confetti en special effects.

Lees meer

Housuh in de Pauzuh!

SLAM!-Housuh-in-de-Pauzuh!

Housuh in de Pauzuh! Hét bekende radioprogramma van SLAM! komt met haar DJ’s draaien op BuitenGewoon 16 september! Met dikke hits van nu, clubknallers uit de 00’s, hiphopbangers uit de 90’s en foute guilty pleasures. Housuh in de Pauzuh schiet alle kanten op! Gegarandeerd dansen en volledig uit je plaat gaan!!

Lees meer

Charmante Gasten

charmante-gasten-artiesten

Met de charme van vroeger en de muziek van nu veroveren de Charmante Gasten op 17 september ook het Buitengewoon Festival. Als echte heren bespelen gaan ze het publiek bespelen. Variërend in muziekgenres goede dans en meezing hitjes, 90s, 00s, knallende feestplaten en echte ‘GUILTY PLEASURES’.

Lees meer

Frans Duijts

Deze koning van de kroeg komt de boel op zijn kop zetten op 16 september. Dé Betuwse trots uit Tiel heeft een ‘thuiswedstrijd’. Hollandse feestknallers zoals ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ en ‘Frans Duits’ komen vast en zeker voorbij!!

Lees meer

Davey & Tonny

Vergelijkbaar met Peppie & Kokkie, Sjors & Sjimmie, Buurman & Buurman of Duo Penotti. Een sterk duo dat zo gek is als een deur. Feestdj’s Davey & Tonny (br)lullen alles aan elkaar op 16 & 17 september.

Lees meer

Barry Fest

Een graag geziene gast bij het Boerengoed. Een echte Feest Deejay die niet mag ontbreken op Buitengewoon Festival. Samen met zijn roze flamingo komt hij weer naar Enspijk afreizen en gooit hij gegarandeerd de beuk erin!

Lees meer

Opgeblazen

opgeblazen-artiesten-buitengewoon-festival

De opzwepende hit met een Spaans tintje komt ongetwijfeld langs op Buitengewoon Festival. Oh Señorita’s en Toreadors verzamel je ! Want Opgeblazen komt Enspijk opschudden.

Lees meer

Marco Kraats

Er is een ‘feestlawine’ voorspeld tijdens het optreden van Marco Kraats!! Hij bestormt het podium met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks. Bekende feesthits uit het uitgaanscircuit komen voorbij: “Mag ik dan bij jou?”, “Ruitenwisser”, “Melken doe je zo” en “Links, rechts, voor, achteren” en “de Grasmaaier”. 

Lees meer

Tim Schalkx

Lawinegevaar in de Après Ski Feesttent op 17 september. Tim Schalkx komt samen met zijn roze flamingo de hut op zijn kop zetten! Een Alpensfeertje met de Nederlandse meezingers van dit partybeest.

Lees meer

De Lievelings DJ’s van je Zusje

de-lievelings-djs-van-je-zusje-artiesten-buitengewoon-festival

Uitverkochte clubs en omvergeblazen festivals; De Lievelings DJ’s van je Zusje laten overal een spoor van vernieling achter. 60 minuten lang wordt het gaspedaal onverminderd ingetrapt en we weten allemaal dat je dan maar beter kunt instappen.  Hun remixes van Snelle, Antoon en Panic at the Disco vlogen de wereld over, en ook de eigen…

Lees meer