Eindelijk van stal : Festival BuitenGewoon moet Betuwe een beetje extra kleur geven

In het artikel geschreven door Pauw Jongbloed op 20-09-2021 werd het Buitengewoon Festival verder toegelicht. De allereerste editie op 22 en 23 oktober op het evenemententerrein van Boerengoed in Enspijk wordt gevierd met 2000 bezoekers. Er wordt een grote tent gebouwd met de mainstage en een apres-skihut in op een ander overdekt podium.

Artiesten uit de regio krijgen een podium, naast grote Nederlandse bekende artiesten zoals Wolter Kroes en DJ Paul Elstak. Bekende regionale DJ’s zoals Tunebased (Beesd), DJ Dre (Geldermalsen) en Partybeukers (Geldermalsen) komen optreden.

De Gemeente West-Betuwe denkt en werkt aan alle kanten mee om de eerste editie door te laten gaan. We merken dat ook veel mensen uit de gemeente toe zijn aan een feestje. De ticketverkoop gaat gestaag.

Met het noodgedwongen verplaatsen van augustus naar oktober moeten er op verschillende fronten veranderingen gemaakt worden. Parkeren in drassig weiland is helaas niet mogelijk. Op een externe oude slipschool tegenover sportcomplex Rhelico op zo’n 3 kilometer afstand van het festivalterrein. Verder wordt er nu een grote festivaltent gebouwd met open zijkanten. Zo kan iedereen droog feest gaan vieren, mocht er een druppel vallen.

Meer informatie? Lees het artikel uit de Gelderlander:

https://www.gelderlander.nl/rivierenland/muziekfestival-buitengewoon-met-wolter-kroes-en-dj-paul-elstak-vindt-plaats-in-een-appelpoptent~adec18f4/