Informatie

Contact

Adres: Hoevenseweg 5, 4157 JB Enspijk.
Email: Info@buitengewoonfestival.nl

Openingstijden Festival

 • Vrijdag 13 Augustus van 20.00 - 02.00 uur
 • Zaterdag 14 Augustus van 16.00 - 01.00 uur

Consumpties

Buitengewoon Festival werkt met muntverkoop. Alle consumpties (eten & drinken) worden verkocht tegen munten. Op het terrein kun je zowel contant als met pin betalen. De munten zijn enkel voor de Van Stal – editie te gebruiken en niet inwisselbaar voor geld.

Algemene voorwaarden

Leeftijden

De minimale leeftijd van het festival is 18+. Neem een geldig identificatiebewijs mee.

Kaartverkoop

Koop je kaartjes op de Buitengewoon website. Pas op met kaarten via derden; wij kunnen de echtheid niet garanderen. Kaarten kopen en verkopen via ticketswap is wel mogelijk.

Voor specifieke vragen over de kaartverkoop: tickets@buitengewoonfestival.nl

Corona en maatregelen

Buitengewoon festival gaat ervan uit dat festivals weer georganiseerd kunnen worden in de zomer c.q. augustus. Kom deze datum nog te vroeg? Dan verplaatsen we het evenement naar later dit jaar. Je ticket blijft uiteraard geldig. Of je krijgt je ticketgeld terug.

Sneltesten & vaccinaties

Buitengewoon festival gaat ervan uit dat het festival op een normale manier georganiseerd kan worden. Echter houden we de maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Wij houden ons aan het advies en verplichtingen die op dat moment gelden omtrent sneltesten, vaccinatiebewijzen, temperatuurmetingen etc.

Bereikbaarheid

Op de Fiets

Kom per fiets naar het festivalterrein. Er is een onbewaakte fietsenstalling voor je stalen ros.

Met het OV

Reis met het Openbaar Vervoer naar het festivalterrein. Kom met de trein naar Station Geldermalsen. Houd NS.nl of de NS-app in de gaten voor de actuele reistijden. Vanaf het station kun je gebruik maken van de haal- en breng service naar het festivalterrein.

Met de Auto

Tijdens het festival is in de Hoevenseweg tijdelijk eenrichtingsverkeer. Kom het Enspijkse veld in via de Aalskamperweg of Klemweg. Verlaat het terrein via de Kooiweg. Volg de borden parkeren Festival en Boerengoed Enspijk. Het terrein is goed bereikbaar met de ligging aan de Knooppunt Deil A2/A15. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Volg deze routebeschrijving ook voor de Kiss&Ride plaatsen.

Voorwaarden

Het betreden van het festivalterrein is geheel op eigen risico. Daarbij is het verboden om de volgende dingen mee te nemen naar het terrein. Het gaat hier om spullen waar jij jezelf of een ander mee kunt schaden:

 • Drugs
 • Eigen consumpties d.w.z. eten & drinken
 • Spuitbussen & parfumflesjes
 • Glas
 • Plastic flessen
 • Blik
 • Bekers
 • Koelboxen
 • Wapens & (zak)messen
 • Andere gevaarlijke voorwerpen zoals paraplu's

Slik je medicijnen en wil je deze meenemen naar het festival? 

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Het is belangrijk dat je hiervoor een doktersverklaring/medicatiepaspoort bij je hebt. De beveiliging zal jouw documentatie beoordelen en de medicijnen controleren. Het kan zijn dat de EHBO jouw medicijnen (bijvoorbeeld als deze gevaarlijk zijn i.c.m. alcohol) in bewaring neemt en je deze enkel kan innemen bij de EHBO.

Vrijwilliger worden?

Aanmelden

Naamverplicht
Leeftijdverplicht
Dag voorkeurverplicht
Voorkeurverplicht
This field is for validation purposes and should be left unchanged.