Informatie

Contact

Adres: Hoevenseweg 5, 4157 JB Enspijk.
Email: Info@buitengewoonfestival.nl

Consumpties

Buitengewoon Festival werkt met muntverkoop. Alle consumpties (eten & drinken) worden verkocht tegen munten. Op het terrein kun je zowel contant als met pin betalen. De munten zijn enkel voor de Oktoberfest – editie te gebruiken en niet inwisselbaar voor geld.

Algemene voorwaarden

Leeftijden

De minimale leeftijd van het festival is 18+. Neem een geldig identificatiebewijs mee.

Kaartverkoop

Koop je kaartjes via de link op de Buitengewoon festival website. Deze verwijst je door naar de ticketshop van Ticketmaster (Pas op met kaarten via derden; wij kunnen de echtheid niet garanderen. Kaarten kopen en verkopen via ticketswap is wel mogelijk.

Voor specifieke vragen over de kaartverkoop: tickets@buitengewoonfestival.nl)Β 

Voorwaarden

Het betreden van het festivalterrein is geheel op eigen risico. Daarbij is het verboden om de volgende dingen mee te nemen naar het terrein. Het gaat hier om spullen waar jij jezelf of een ander mee kunt schaden:

  • Drugs
  • Eigen consumpties d.w.z. eten & drinken
  • Spuitbussen & parfumflesjes
  • Glas
  • Plastic flessen
  • Blik
  • Bekers
  • Koelboxen
  • Wapens & (zak)messen
  • Andere gevaarlijke voorwerpen zoals paraplu's

Slik je medicijnen en wil je deze meenemen naar het festival?Β 

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Het is belangrijk dat je hiervoor een doktersverklaring/medicatiepaspoort bij je hebt. De beveiliging zal jouw documentatie beoordelen en de medicijnen controleren. Het kan zijn dat de EHBO jouw medicijnen (bijvoorbeeld als deze gevaarlijk zijn i.c.m. alcohol) in bewaring neemt en je deze enkel kan innemen bij de EHBO.

Bereikbaarheid

Op de Fiets

We raden het aan om met de fiets naar het festivalterrein te komen. Er is een onbewaakte fietsenstalling voor je stalen ros. Dit is op slechts enkele meters van de ingang van het festivalterrein aan de Hoevenseweg 5 in Enspijk. Ook scooters kun je parkeren bij de fietsenstalling.

Garderobe

Op het Buitengewoon Festival werken we met kluisjes. Laat je grote tassen en andere spullen thuis. Er is beperkte ruimte.
π—Ÿπ—²π˜ 𝗼𝗽: je kunt alleen betalen via IDEAL. Op de kluisjes scan je een QR-code om te betalen.

Vrijwilliger worden?

Aanmelden als vrijwilliger

Naamverplicht
Leeftijdverplicht
Dag voorkeurverplicht
Voorkeurverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.